En tilstandsrapport lægger ansvaret fra hussælgeren

Indretning

Sponsoreret

Hvis du står og skal sælge din bolig, så er det en god ide med et huseftersyn, sådan at du kan få en tilstandsrapport og en elrapport. På den måde kan du nemlig få en ejerskifteforsking, sådan at du slipper for at stå til ansvar for eventuelle skjulte fejl og skader.

Det er en rigtig god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport, hvis du skal sælge et hus. Lige meget om det er et parcelhus, et sommerhus eller en ejerlejlighed, så kan du få udarbejdet en tilstandsrapport, som er det dokument, der beskriver, hvordan boligens faktiske tilstand er.

Arkitektfirmaet mk consult byg laver gerne en tilstandsrapport til din bolig. for købere ønsker selvfølgelig normalt at få et indblik i bygningens faktiske tilstand, og med en professionelt udarbejdet tilstandsrapport, der laves ud fra et visuelt eftersyn af din bolig, så får køberen den indsigt, denne har brug for.

Hvis du er sælger, så er det dit ansvar at bestille en tilstandsrapport. En sådan rapport er gyldig i op til 6 måneder, når den er blevet udarbejdet, og hvis der er nogle anmærkninger, som du skal ubedre på boligen, så sørger mk consult byg for en lavere pris på et nyt eftersyn.

Arkitektfirmaet har mere end 20 års erfaring i branchen, så hos mk consult byg er du sikret grundighed og kvalitet i forbindelse med udarbejdelsen af din tilstandsrapport. Hvis du har nogle spørgsmål eller kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt dem endelig.