Arbejdstøj og sko der holder

livstil

Sponsoreret

Vælg mellem mange forskellige typer arbejdstøj og sko med sikkerhed og komfort

Vi bruger mange timer på arbejde hver dag hele livet. Derfor er det vigtigt at vælge arbejdstøj der holder, også til slidsomt og arbejde. Når man laver manuelt arbejde bliver tøjet oftere snavset, så det er vigtigt at købe tøj, der kan holde til mange ture i vaskemaskinen.

Sikkerhedssko er et lovkrav

I mange fag er sikkerhedssko et lovkrav, der sikrer medarbejderens fødder mod skader og ulykker.  Der findes mange forskellige typer sikkerhedssko, der opfylder forskellige behov og passer til forskellige typer arbejde. Udendørs arbejde på byggeplads kan ofte kræve andre sko, end de sikkerhedssko, der er komfortable at have på på et værksted.

Høj sikkerhed og høj komfort

Arbejdstøjets slidstærke materiale er med til at holde omkostningerne til tøjet nede, fordi det ikke skal skiftes ud så ofte. Samtidig skal arbejdstøj ikke være en uoverkommelig udgift for virksomheden. Køb arbejdstøj billigt her , uden at gå på kompromis med sikkerheden.

I produktionen er der også lagt vægt på komfort og praktik, Så medarbejderen har plads til f.eks. værktøj i lommerne og tøjet er fremstillet, så der er en god fordeling af varme under arbejdet.