Arkitekttegnede huse til den moderne familie

Uncategorized

Sponsoreret

Det er vigtigt at få et hus, der passer til den moderne familie og dennes behov. Det kan arkitektfirmaet OneRoom hjælpe dig og din familie med, da de er specialiserede i at nytænke familiehuset.

OneRoom er et huskoncept, der bygger på lys, luft, høj kvalitet, gode materialer og solidt håndværk. På https://www.oneroom.dk/ kan du finde arkitekttegnede typehuse lige efter din smag, og så lever husene op til tidens energikrav. Derfor er det muligt både at bestille lavenergihuse og passivhuse.
Berlingske har skrevet en artikel om OneRoom, som du kan læse her. Her fremhæver de, at det de senere år er blevet mere og mere populært at nytænke det klassiske familiehus, så det passer bedre til den moderne familie. Og det er netop noget af det, OneRoom er specialiserede i.

Alle OneRooms huse opføres og indrettes med nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, der passer til og understreger husets arkitektur både inde og ude. Arkitekterne har stor indsigt i og viden om materialer, som I bliver præsenteret for i tegneprocessen. Hvis I har specifikker ønsker til materialevalg eller fast inventar, så udarbejdes OneRoom en ny materialeliste, hvor de eventuelle tilkøb fremgår.

Hos OneRoom er det især lyset, rummeligheden og detaljen, der er i højsædet, når arkitekterne tegner dit drømmehus.