Bliv klogere på din virksomheds muligheder

Uncategorized

Sponsoreret

Du kan blive meget klogere på din virksomhed, end du er lige nu. Det kan ProActive sørge for. Det er en platform, der arrangerer events, foredrag og workshops for at lære dig meget mere om Microsofts teknologier, du kan læse blogindlæg og meget mere.

ProActive driver transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer. De er den strategiske partner, som tager hele ansvaret for at skabe helt afgørende forretningsmæssige fordele for dig med Microsofts teknologi.

De arrangerer blandt andet forskellige arrangementer, hvor du kan blive klogere på alverdens metoder og strategier. Blandt andet kan du blive opdateret på de nye sikkerhedsværktøjer, når der kommer et oplæg om det i november. Du kan også læse en masse blogindlæg om blandt andet faldgruber i Data Warehouse. Du kan også komme rundt om Dynamics 365 på bare en formiddag. Her får du overblik over platformen og hører, hvordan din virksomhed kan drive digital tranformation og forbedre performancen.

ProActive er i 2017 blevet anerkendt som årets Microsoft Partner og har altså fået ros for det store engagement og kompetencer, som de har.

Klik forbi proactive.dk og læs meget mere om dine muligheder og tilmeld dig eventuelle arrangementer.