Dette forår er de populære segboards også lovlige

livstil

Sponsoreret

I løbet af de seneste år er segboards blevet mere og mere populære. Men faktisk har det ikke været lovligt at køre på segboards på offentlige veje før januar 2018, hvor de seje boards blev lovlige at køre på.  

De er vildt populære, de der tohjulede segboards, der til stor beundring og fascination formår at holde balancen for den person, der kører på det. Segboards har været en fed gadget, som måske nok vandt menneskers interesse som et stykke legetøj i starten, men faktisk er de blevet så populære, at det nu er blevet lovligt at køre på et segboard på offentlige steder også. 

Fra januar 2018 blev segboards lovlige på danske offenlige veje og stier, så længe fartgrænsen på 20 km/t overholdes. Dermed kan du nu anvende dit segboard på linje med biler og cykler i den danske trafik, hvilket formentlig vil præge gadebilledet i de danske byer, når vejret bliver bedre med højere temperaturer og sol. 

Det stiler naturligvis høje krav til sikkerheden og kvaliteten i segboards, når de nu må bruges offentligt, og derfor anbefales det selvfølgelig at købe et godkendt segboard, hvis man vil prøve det nyligt godkendte transportmiddel. 

Tidligere har segboards haft ry for at være farlige og i dårlig kvalitet, men de nye godkendte segboards er både i god kvalitet, og så er der blevet skruet op for ekstraudstyret, så det blandt andet er muligt at høre musik via en Bluetooth-forbindelse, mens man kører. 

Se de nye segboards.