Diagnoser skal ikke holde nogen fra leg, fart eller action

livstil

Sponsoreret

El-hockey er for dig, der lider af et alvorligt handicap, men som stadig er sulten efter fart, spænding og leg i hverdagen. Hockey Sport Stolen fra Immo Danmark sikrer dig masser af god leg og mulighed for konkurrencesport, selvom din krop er ved at sige fra.

Uanset om du, eller en, der står dig nær, har muskelsvind, en spastisk lammelse, rygmarvsbrok eller en anden alvorlig diagnose, så skal det ikke stoppe dig fra at kunne dyrke konkurrencesport.

Den unikke Hockey Sport Stol fra Immo Danmark sætter fart på din tilværelse, for el-hockey er en særlig for form idræt for børn og unge, der lider af alvorlige diagnoser. El-hockey spilles under Parasport Danmark, og der er mulighed for at spille under hele tre divisioner, hvis man kunne tænke sig at spille det på konkurrenceniveau.

Vigtigt af alt giver el-hockey masser af sjove oplevelser og gode kammeratskaber både lokalt og på landsplan. Denne stol til el hockey sport er et specialudviklet køretøj til brug indendørs. Hockeystaven er fastmonteret forrest på stolen, og spilleren styrer og slår ved hjælp af et joy-stick. Slaget får kraft og retning af stolens kraft, fart og acceleration.

Hockey Sport Stolen kan man let skille ad uden at skulle bruge værktøj, og så kan det fragtes i bagagerummet i de fleste almindelige biler.

Læs mere om stolen og sportgrenen hos Immo Danmark.