Donkrafte til private og erhverv

Teknologi

Sponsoreret

Skal du have nye dæk på bilen, eller skal der repareres under større køretøjer, så har AJ Engros lige, hvad du har brug for. Køb donkrafte online, hvor du får et større udvalg og hurtigt kan få svar på spørgsmål.

Salt i værktøj

Har du brug for at få bilen løftet op i en højde, hvor du har mulighed for at reparere under den, så er det en donkraft, du skal have fingrene i. Hos AJ Engros finder du et bredt sortiment, der blandet andet består af værktøj, reservedele og haveartikler. Heriblandt finder du også et stort udvalg af donkrafte i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber, alt efter hvad du skal bruge den til. Eksempelvis kan du finde en aluminiumsdonkraft, der er super let, hvorfor den er oplagt at have med i bilen, hvis der pludselig skal skiftes dæk. Alligevel har denne en kapacitet på op til 1,25 ton. Andre donkrafte kan klare flere kilo – nogle op til 22 ton.

Stort udvalg

Donkraftene fås til forskellige størrelse opgaver. Foruden letvægtsdonkraften kan du få en lav model med fodpedal, så det er hurtigt at løfte bil eller hvad der ellers skal løftes op. Flere er uden hjul, mens andre er med, så de er lette at flytte rundt på, hvor nogle er med polyuretan hjul, så den ikke larmer på betongulv.

Høj kvalitet

AJ Engros er en erfaret familieejet koncern, der udelukkende forhandler kvalitetsprodukter. Dette er både til private, erhverv og virksomheder. Blandt udvalget kan du nemlig også finde donkraft til gaffeltruck, ligesom de forskellige fås i forskellige højder, alt efter hvad de skal bruges til. En donkraft fra AJ Engros er et kvalitetskøb, du ikke fortryder.