Drømmer dit barn om at blive den næste racerkører?

livstil, Teknologi

Sponsoreret

I så fald er en el børnebil måske lige sagen? Hos netcentret.dk hjælper de hvert år mange forældre og børn med at opfylde den helt store bildrøm. De har nemlig et stort udvalg af el børnebiler, der er noget for enhver drøm.

Politimotorcykel eller Audi R8 i miniudgave?

Udvalget af el-børnebiler spænder bredt hos netcentret.dk. Du finder alt fra licenserede udgaver af nogle af de populære modeller og mærker i alt fra Mercedes, Ferrari og Audi til alternative varianter som en mini traktor, motorcykel eller lastbil. Udvalget er stort, og der er helt sikkert et køretøj for dit barn.

Allerede fra 3-årsalderen

De fleste af bilerne anbefales til børn fra 3 år og opefter, og hastighederne ligger for de fleste modeller fra 3 til 8 km/t. Du skal ikke være urolig for dit barn, for til de fleste biler medfølger en fjernbetjening, så du stadig har mulighed for at være med til at styre barnets færden i bilen, indtil de selv har helt styr på det. Lad børnene fræse rundt på bilerne på villavejen eller i et andet lukket område, så I sammen kan have masser af sjov i rolige omgivelser.

Første step til at blive den nye Kevin Magnussen

Måske vil en el-børnebil være det første step til en interesse indenfor motorsport. Mange forældre vil højst sandsynligt vælge en el-børnebil som det første elektriske køretøj til deres børn, indtil de er gamle nok til at forsøge sig med go-carts eller lignende – gælder det også for dig? Du har i hvert fald mulighed for at lade dit barn prøve kræfter med en el-børnebil som en tryg og fornuftig start.