E-tech sørger for de bedste hardball-våben

Sport

Sponsoreret

Hos webshoppen E-tech kan du købe alverdens airsoft-våben blandt andet forskellige softguns og hardball-våben, hvis du kunne tænke dig at eksperimentere lidt med at skyde med noget, der trods alt ikke er farligt.

 E-tech er blandt andet en Hardball butik, hvor du kan købe alt fra hardball, softgun, geværer til snipere og andre airsoft-våben.

E-tech har et af Danmarks største udvalg indenfor hardball-våben, udstyr og tilbehør. De fører alle de kendte mærker som blandt andet Marui, KWC, KWA, Mil-Tec, Umarex, Cybergun, Jing Gong, Cyma og ASG. De sælger både billige softguns til dig, der er begynder og kraftige hardball-våben til de lidt mere øvede.

Så hvis du også har siddet klistret til skærmen, når du har spillet Counter Strike og andre skydespil, så har du sikkert også nogle gange ønsket, at spændingen fandt sted i virkeligheden, og det kan nu blive en realitet, hvis du anskaffer dig et airsoft-våben fra E-tech.

Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.