Er der problemer med bremserne?

Teknologi

Sponsoreret

Har du problemer med dit køretøjs bremser? Så kontakt Bremsegården, der sørger for, at dit køretøj bliver så godt som nyt igen. 

Går du og bøvler med dit køretøj, og kunne du bruge lidt hjælp til reparation af din bremser? Så kig forbi bremsegaarden.dk, hvor du kan finde informationer om alle slags reparationer til køretøjer. Når det kommer til reparation af bremsere, tager Bremsegården i mod både personbiler, varebiler, lastbiler, busser, truck og traktorer, landbrugs- og entreprenørmaskiner, specialkøretøjer og veteranbiler.

Bremsegården i Aarhus er et bremser- og koblingsværksted, der udfører forskellige opgaver indenfor autoopret. Dit køretøj kan få reparationer inden for bremser, caliper, kardan, kobling, kølere, motor og topstykker. De er specialister inden for håndtering af bremsedele til alle salgs køretøjer, så du kan trygt overlade dit køretøj til Bremsegården. Bremsegården har mange års erfaring med renovering og udskiftning af reservedele samt et stort og omfattende reservedelslager, og det gør, at de kan tilbyde hurtig og effektiv renovering af køretøjets bremser.

Hvis du har spørgsmål til Bremsegården, så er du altid velkommen til at kontakte dem enten på telefon eller mail. Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål, hvis du har brug for svar uden for ringetiden. Du kan også nemt og hurtigt bestille tid til reparation online, så du slipper for at ringe.