Er det svært at bevare sig selv i en uforudsigelige hverdag?

livstil, Uddannelse

Sponsoreret

Lær meget mere om ledelse, stress og robusthed i bogen Bevar dig selv fra 2017.

”Mens vi lever i og med det forhøjede tempo, som opstår i en stadig mere teknologisk verden, trænes vores hjerner mere og mere til ikke at tage sig tid, og tilmed til at føle modstand mod at gøre det. Det udfordrer vores robusthed. Robusthed handler om at tage sig tid i pressede situation. Tid til at tænke. Til at mærke efter. Til at reflektere og til at træffe velovervejede valg,”

Sådan står der blandt andet i den omtalte bog af Birgitte Dam Jensen Bevar dig selv fra 2017, der er blevet kåret som årets ledelsesbog i samme år. Den handler om mental robusthed, og så handler det om at kunne bevare gode, menneskelige egenskaber under pres. Den tager emner som stress og stressbelastning op, og diskuterer, hvad det er, og hvad man kan gøre ved det.

Bogen handler både om nedstyrtende fly eller gidseltagninger og om, hvordan du bevarer dig selv – dit helbred, din livsglæde, din empati og din handlekraft – i en accelererende og uforudsigelig moderne verden. Her kan vi inspireres og lære af mennesker, der har klaret meget vanskelige situationer, for robust adfærd er grundlæggende den samme, uanset hvilken form for pres og stress, der er tale om.

Bogen er baseret på 15 års erfaring i at undervise og træne soldater, skuespillere, medarbejdere, ledere og politikere i at fastholde det bedste og sundeste i sig selv, når de er under pres.