Er det vigtigt for dig med den helt rette lampe?

Indretning, livstil

Sponsoreret

For nogen er en lampe blot en lampe. For andre er det slet ikke tilfældet. Hvis det er vigtigt for dig med den helt rette lampe, så kan du finde et udvalg af smukke og dekorative lamper hos lys24syv.dk.

En lampe er noget af det, der kan fuldeende et rum. Det er som kronen på værket, der afslutter rummet på en behagelig måde. I hvert fald, hvis lampen ikke blot er en lille beskeden loftslampe, men en lampe, der er dekorativ og hænger ned fra loftet, eksempelvis over et spisebord eller i en hyggekrog.

Måske du kender Diablo-lampen? Det er en pendel-lampe, som passer særdeles godt til at hænge ned over et stort bord, fordi det er en forholdsvis stor og meget dekorativ lampe. Den kan både fås med matsort og blankrød, sand og bronze og i dueblå. Du kan derfor vælge lige præcis den, der står bedst til dit hjem.

Diablo-serien findes i fire størrelser som gør, at du med sikkerhed kan finde en lampe, der passer ind i dit hjem. Designet er af Joakim Fihn og findes også som gulvlampe, bordlampe og væglampe. Diablo giver et behageligt og blændfrit lys over eksempelvis et spise- eller sofabord og skaber et stemningsfyldt lys. Virksomheden lys24syv.dk har et stort udvalg af blandt andet belid lamper, og du kan se billeder af de forskellige produkter og læse mere om dem på deres hjemmeside.