Et huseftersyn af stærkeste kvalitet

Teknologi

Sponsoreret

Står i og skal til at sælge jeres hus, så er det vigtigt at overveje hvilke kriterier der kan hjælpe både jer og køberen i processen. Et huseftersyn er en nødvendighed for at man som sælger kan opnå en ansvarsfrihed for skjulte skader ved boligen. Læs mere om hvor nemt og billigt det kan gøres her.

Et huseftersyn eller tilstandsrapport er frivilligt for dig som sælger at tilvælge, men det er ikke mange der vælger den fra, og den er så at sige også en skjult nødvendighed, hvis man gerne vil have solgt sit hus.

Erfaringsrig ekspert til din hjælp

Hos arkitektfirmaet MK Consult Byg, er der samlet en række af gode ydelser, der er til for at hjælpe dit salg af hus. Her kan du blandt andet få kvalificeret hjælp af en kompetent og erfaringsrig byggesagkyndig arkitekt, der har mere end 20 års erfaring i branchen. Igennem godt samarbejde og faglig kompetence kan du få en el-rapport, tilstandsrapport og et energimærke kombineret i en samlet pakke for billige penge. Se selv priserne på hjemmesiden.

Huset og dets tilstand bliver gennemgået og kortlagt. Alt dette samlet i en kvalitetssikker rapport, der kan hjælpe til et hurtigere salg af huset, da køber ved præcist hvad de går ind til.

Beskyt dig selv med et huseftersyn i op til 10 år

Undgå at skulle hæfte for uheldige mangler eller skjulte fejl, med en tilstands- og el-rapport. Den kan forelægges for køber, så du undgår uheldige udgifter. Det er vigtigt at vælge din ekspert med omhu, vælg derfor MK Consult Byg, det ligger en ære i at have glade og tilfredse kunder.