Et uundværligt whiteboard

Indretning

Sponsoreret

Skal det gøres nemmere at kommunikere og forklare kollegerne imellem, er et whiteboardløsningen. Herpå kan du nemlig både skrive, tegne og opsætte vigtige papirer på den magnetiske overflade.

Forskellige tavler

Hos Tavlespecialisten finder du et væld af tavler. Alt fra kridttavler til interaktive tavler fra i3 Techonologies er at finde, og skal det hele forstørres, kan du erhverve dig en laser projekter. Tavlespecialisten gør det let at holde møder og kommunikere for både offentlige, private virksomheder og organisationer til de billigste priser.

Et væld af muligheder

Uanset mødelokalets størrelse eller hvilken vej whiteboardet skal vende, så har Tavlespecialisten et udvalg, der gør det muligt at finde lige præcis det, du søger. Der er forskellige prisklasser, størrelser og former, og du kan tilmed selv bestemme, hvorvidt whiteboardet skal hænge på væggen eller stå på jorden.

Høj kvalitet

De forskellige mærker er alle af høj kvalitet og miljøvenlige. Desuden er de produceret med en emaljeret stålkeramisk overflade af E3, hvilket vil sige, at ikke nok med at de er magnetiske og kan anvendes på kort afstand med projekter, så er de også stærkt holdbare. Der er ingen tvivl om, at et whiteboard fra Tavlespecialisten er det helt rigtige valg, når tavlen skal fornyes.