Få hjælp til dit byggeprojekt med entreprenører i Århus

Indretning, Teknologi

Sponsoreret

Når noget er jysk, er første tanke hos mange, at det er ordentligt, nede på jorden og til at regne med. Det er også sagen hos KG Hansen, der er entreprenør i Århus. Vælger du KGH, er du garanteret godt håndværk til høj kvalitet.

En virksomhed med et jysk sind

I 1910 grundlagde Karl Georg Hansen sin entreprenørvirksomhed i Grindsted, og siden har virksomheden opnået større og større popularitet. Karl Georg Hansen var selv murermester, som altid gjorde, hvad han lovede, og som altid udførte sit job til fulde. Dette er vigtige værdier, der hænger ved den dag i dag, og netop derfor er det muligt at have mere end 160 medarbejdere, som arbejder vest for Storebælt. Det betyder, at du også i Århus kan få fat i én af de kompetente entreprenører fra Grindsted. Rammerne hos KGH er de håndværksmæssige færdigheder, som sammen med projektlederne sikrer, at planlægning og udførelse følges ad, og dermed er der et tættere samarbejde herimellem.

Tillid mellem kunde og entreprenør

KGH mestrer sig indenfor nybyggeri og renovering, hvor rollen primært er hoved- og totalentreprenør. Tidligere projekter har blandt andet været ved boliger, erhverv, skoler, sportsfaciliteter og institutioner. Med de mange års erfaring kan du trygt stole på, at KGH ved, hvad de laver. Ved byggeprojekter er der mange ting, der skal tages stilling til, hvorfor det kan være rart at have en entreprenør, som kan gøre det hele mere overskueligt. På baggrund af de mange års erfaring vil KGH have dig med i hver enkel overvejelse, så der hele tiden er tæt kontakt mellem kunde og KGH. Har du brug for en entreprenør i Århus? Så tag kontakt til KGH.