Få karsprængningerne til at forsvinde med en indsprøjtning

livstil

Sponsoreret

Åreknudeklinikkerne kan effektivt og sikkert fjerne karsprængninger på benene med indsprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol i de små blodårer, der derefter går til grunde.

Karsprængninger på benene er blodårer, der ligner små tråde, som træder frem i overfladen af huden. Blodårene kan medføre områder med blå og lilla misfarvning og er for det meste opstået, hvis man tidligere har fået fjernet åreknuder.

Karsprængninger er rent kosmetisk, fordi de ikke generer eller gør ondt som åreknuder gør. Dog kan sprængningerne kun forsvinde hvis de bliver behandlet. Åreknudeklinikkerne, der er beliggende i Århus, Odense, København og Næstved tilbyder behandlinger, der varer 30 minutter pr. gang. Nogle gange er det nok med én behandling, mens andre gange skal behandlingen gentages, hvis man har mange karsprængninger.

Selve behandlingen- indsprøjtningen

En tynd nål indføres direkte i karsprængningerne, hvor væsken Aethoxysclerol bliver sprøjtet ind. Lægemidlet vil herefter få karsprængningerne til at lukke sig, og de vil forsvinde i løbet af et par uger. I enkelte tilfælde kan der dog gå flere måneder før de er helt væk.

I sjældne tilfælde kan der forekomme komplikationer ved indsprøjtningerne i form af blålig eller brunlig misfarvning af huden. Misfarvningen kan være op til et år om at forsvinde.