Få mest muligt ud af din have med havebænke

Indretning

Sponsoreret

En bænk er et smukt og praktisk møbel i enhver have. Med en havebænk er du sikret et behageligt sted at slappe af og beundre omgivelserne. Men der er rent faktisk mange andre måder, hvorpå en havebænk kan være nyttig.

Havebænke er mere end bare møbler. Hvis de er placeret de rigtige steder, kan en bænk gøre en enorm forskel i din have.

Fremhæv unikke områder i din have

Du kan bruge en havebænk på en smart måde, hvis du ønsker at fremhæve en unik del af din have. Det kan eksempelvis være, hvis du har en dam eller en å. Eller måske har du et smukt blomsterbed eller et meget flot træ?

Er det tilfældet, kan du stille en bænk disse steder, da det ikke kun vil få dig til at gå der ned, men eventuelt også dine gæster og naboer. Du bør også prøve at forestille dig, hvor det helt generelt vil være rart at sidde. Eventuelt kan du tilføje duftende blomster og planter ved siden af bænken, så det bliver endnu rarere at sidde der.

Brug en havebænk til afslapning om sommeren

Om sommeren skal din havebænk helst placeres i et område, hvor der er skygge. Du kan sætte den under et træ eller ved siden af en parasol. Vil du på et tidspunkt gerne sidde i solen, kan du altid rykke bænken.

Når du placerer din bænk, er det vigtigt, at du prøver at undgå, at den står et sted, hvor udsigten blokeres. Det er altid rart, når du kan sidde og nyde din have i dejligt vejr udenfor.

Find et godt udvalg af havebænke her: https://www.vidaxl.dk/g/5044/havebaenke