Få styr på hygiejnen med hånddesinfektion

Uncategorized

Sponsoreret

Hånddesinfektion. Ordet kan stå alene, for i dag ved vi alle, hvor vigtigt det er med god hygiejne, og hånddesinfektion er blevet en stor del af vores hverdag. Er I løbet tør på din arbejdsplads? Find et stort udvalg til fornuftige priser hos Vestergaard Nustrup!

En fast del af vores hverdag

På visse arbejdspladser, såsom inden for sundhedsfaglige jobs, har god hygiejne i mange år været en nødvendighed og et krav på arbejdspladsen. Derfor har hånddesinfektion været en kendt kollega, der har været en fast del af arbejdsrutinerne på jobbet. I 2021 er hånddesinfektion et ord, vi hører stort set hver dag, og om ikke andet så er det et middel, vi møder alle steder. Uanset om du skal på apoteket, i supermarkedet eller til bageren, så står der en beholder i indgangen, så alle kan smøre det godt og grundigt ud i hænderne. Der er ingen tvivl om, at COVID-19 har sat fokus på hygiejnen, og for at passe på dig selv og dine medarbejdere, er det vigtigt at tilbyde hånddesinfektion, så det er tilgængeligt for alle. 

Flere størrelser og varianter

Når du besøger webshoppen hos Vestergaard Nustrup, bliver du mødt at et stort udvalg af hånddesinfektion. Det er et godt supplement, eller engang i mellem en erstatning, til at vaske hænder med vand og sæbe, og du kan få det både som gel, skum og flydende opløsninger. Der er desuden flere størrelser at vælge imellem, heriblandt store dunke til arbejdspladsen med et stort forbrug, almindelige dispensere til en hurtig og nem håndhygiejne, og så kan du få praktiske poser, som kan kobles til visse dispensere. Få styr på hygiejnen med hånddesinfektion fra Vestergaard Nustrup.