Find årets rejsemål i Jylland anno 2018

livstil

Sponsoreret

Sommeren nærmer sig og for mange betyder det at årets rejse snart skal bookes. Der er rigtig mange forskellige ferieformer og man kan vælge både at blive i smukke Danmark eller at undersøge nye rejsedestinationer. Vi har set på, hvilke muligheder der er indenfor landets grænser.

Der er mange muligheder i Danmark, da landet har meget at byde på. Landet er utrolig smukt på alle årets tidspunkter, men der er især noget særligt over Danmark, når sommeren er kommet og solen skinner. Der er mulighed for at gå lange ture, nyde en dag ved havet eller at besøge et af landets historiske attraktioner.

Nordjylland

Ønsker du at rejse til Nordjylland? Nordjylland byder på mange muligheder, som du kan se, hvis du bruger en uge i det nordjyske. Hvis du holder ferie i Nordjylland kan du blandt andet besøge grenen, blokhus strand, Fårup Sommerland, Aalborg Zoo eller Råbjerg Mile. Der er med andre ord mange forlystelser og seværdigheder i Nordjylland og ligeså mange muligheder for overnatning. Det inkluderer både hoteller, campingpladser, vandrehjem og feriecentre.

Hvis du ønsker en uge i Nordjylland kan du have din base på et lækre badehotel Strandhotellet Blokhus. Det er et hotel, der indfrier alle dine forventninger. Hotellet er tæt på Blokhus strand samt en god kørselsafstand til mange af de andre aktiviteter. Her kan du finde det gode badehotel i Nordjylland.

Midtjylland

Midtjylland dækker over et af Danmarks største arealet og har rigtig meget at byde på. Her kan du både holde ferie ved den vestjyske kyst eller i Danmarks 2. største by Aarhus. Mulighederne er mange og begge dele lægger op til en fantastisk ferie i den midtjyske region.

Her kan I blandt andet lægge vejen forbi Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Himmelbjerget eller Aros Kunstmuseum. Der er noget for alle – Både børn og voksne. I Midtjylland er det især de hyggelige sommerhuse langs vestkysten der trækker turister til og de kan noget helt særligt i sommerperioden, hvor det emmer med liv på den vestjyske kyst.

Sydjylland

Sydjylland emmer af dansk historie og er det perfekte feriemål for familierne med en historisk interesse. Sydjylland dækker over nogle af Danmarks mest fantastiske ferieøer, hvor der er mulighed for at leje et hyggeligt feriehus. I kan tage nogle dage i LEGOLAND Billund eller besøge mange af de spændende museer og historiske monumenter fra krigens tid.