Find et nyt højbed

livstil

Sponsoreret

Hos Haveglad.dk finder du et stort udvalg af forskellige højbede, så du kan helt sikkert finde et, der passer til dig og din have eller terrasse. Havebedet er med til at skabe hygge på din terrasse og giver noget højde i en ellers flad have.

Hvilket højbed skal du vælge?

Hos Haveglad.dk tilbyder de en række forskellige højbede både hvad angår materiale og udseende. Der er højbede fremstillet af træ, jern eller composit. Ønsker du et højbed, som er mobilt, er højbed på hjul den perfekte løsning.

Udover at sælge en række flotte højbede sælger Haveglad også diverse former for tilbehør, som du skal bruge for komme godt i gang med dit højbed. En fiberdug og noget godt og næringsholdig muld er en god måde at starte op på.

Køb i dag og vær klar til foråret

Bestil dine nye højbede online og få dem leveret til dit hjem i løbet af kort tid. Derved har du mulighed for at blive klar til foråret, uanset om dine nye bede skal fyldes med grøntsager eller smukke blomster. Lige meget hvad højbedet skal bruges til, så har vi flotte og praktiske løsninger til en god og fornuftig pris, hvor alle kan være med.