Giv dit hjem et pift med flotte væglamper

Indretning

Sponsoreret

Et af de vigtigste aspekter af et hjems indretning er belysningen. God belysning sørger for, at dit hjem er indbydende, og her er væglamper en glimrende og stilfuld måde at sikre, at dit hjem er belyst og behageligt at være i.

Den rette væglampe til dine behov

Er en væglampe ikke bare en væglampe? Ikke helt. Der findes mange forskellige væglamper at vælge imellem. Derfor finder du her er nogle tips til dig, der er på jagt efter væglamper til dit hjem:

  • Funktion: Hvad skal du bruge din væglampe til? Skal du eksempelvis bruge væglampen som læselys, bør du overveje en skærm, der målretter lyset. Går du derimod efter stemningsbelysning, er det bedre at vælge en bordlampe med en skærm, der spreder lyset.
  • Stil: Du bør vælge væglamper, som matcher rummets overordnede stemning. Dette betyder dog ikke, at du skal undgå kontrast. Du kan give dit hjem et friskt pust ved at installere væglamper med spændende former eller livlige farver.
  • Symmetri: Væglamper er en fremragende måde at drage øjet mod specifikke dele af rummet. Placér gerne en væglampe på hver side af en sofa eller et stykke kunst, du vil fremhæve.

Væglamper i dansk design

Er du vild med skandinavisk stil, kan det være, at en Dyberg Larsen-væglampe lige er sagen.

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, som har fingeren på pulsen og kender tidens tendenser. Derfor er du altid sikker på at finde stilfulde kvalitetslamper, der passer ind i alle hjem, når du går på opdagelse i deres sortiment.