Gør din telefoniløsning mere funktionel med en Flexfone løsning

Teknologi

Sponsoreret

Hvorfor have stationær erhvervstelefoni, når firmaet ikke er stationært? Få din telefoniløsning til at spille sammen med dit firma. Flexfone er det nye, og det virker! Med en flexfone løsning kombineres det fleksible ved mobiltelefoni sammen med det stabile og sikre ved bordtelefoni. Alt dette kan du få i én samlet pakke med flexfone!

Samlingspunkt er et nøgleord, når man taler om flexfone! En Cloud telefoniløsning kan samle al kommunikationen i din virksomhed samtidig med, at det også samler din medarbejderstab! Med denne løsning får du nemlig et unikt overblik over hele medarbejderstaben, og det betyder også, at du kan yde den aller bedste service over for dine kunder! Desuden kan du samle din bordtelefon, mobil, softphone og alt det andet i én samlet løsning! NEMT!

Lund og Erichsen er forhandlere af en flexfone telefoniløsning. Firmaet har over hundrede års erfaring med data og el installationer. Så hvis du ønsker et firma, der har masser af viden og knowhow, så kunne det måske være en mulig installatør? Du får i øvrigt adskillige funktioner tilknyttet løsningen, som ikke koster ekstra. Én af funktionerne er blandt andet, at du kan følge al telefonien og have det fulde overblik gennem en app. Læs mere her.