Guide: Sådan vælger du den rette dyne til dit barn

livstil

Sponsoreret

Det er svært at finde den helt rette dyne til sit barn. Man vil gerne give barnet de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, men hvilke prioriteter skal man have, når man købe en juniordyne?

Der er mange spørgsmål, der kan opstå, når man skal vælge en juniordyne til sit barn. Helt grundlæggende kunne et spørgsmål være, hvornår man overhovedet skifter til juniordyne? Dette spørgsmål er meget typisk for førstegangsforældre, for hvornår kan man med sikkerhed vide, at ens barn er klar til at bruge juniordyne?

Som udgangspunkt skal man lægge mærke til, hvornår ens barn begynder at sparke babydynen af. Det er et tegn på, at barnet er begyndt at få så mange kræfter, at den lille babydyne er blevet for lille og let.

Når du vælger en juniordyne til dit barn er det også vigtigt at have øje for kvaliteten. Hvilke vilkår er dynen produceret under? Vælg en dyne, der er fremstillet under gode og etiske vilkår for både dyrene, hvorfra dunene kommer, såvel som selve dynen. Her kunne du eksempelvis vælge at købe en økologisk juniordyne. Med en økologisk dyne er du sikker på at få en dyne helt uden kemikalier, der kan være skadelige for dit barn.

En juniordyne skal ligeledes være behagelig for dit barn at sove i. Søvn er altafgørende for dit barns udvikling. Derfor skal børn havde de bedste forudsætninger for god søvn. Her kunne en juniordyne i 100% bomuldsvår også være et godt valg.