Har din virksomhed brug for indsamling af data?

Teknologi

Sponsoreret

Hænger din virksomhed lidt i bremsen, når det gælder indsamling af relevant data? Data er vigtigt for enhver virksomhed, der ønsker at øge kvaliteten, i forhold til kunderne, til en lavere omkostning.

I dag har langt de fleste virksomheder en eller anden form for dataindsamling. Denne data bruger de aktivt til at tage beslutninger ud fra. Måske lyder det meget avanceret for dig, når det kommer til at indsamle data – men det behøver det slet ikke at være.

Du behøver ikke at være ekspert i teknik

Vælger du at bruge et data warehouse, kan både du som ledelse, samt andre ansvarlige i din virksomhed, nemt få masser af relevant data at arbejde ud fra. Handler du ud fra de data, der bliver indsamlet og analyseret ved hjælp af et data warehouse, kan det være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Vil du vide mere om et data warehouse?

Ønsker du at opnå en større viden om et data warehouse i forhold til din specifikke virksomhed, kan du deltage i en Data Warehouse Assessment.

Du kan tage på en heldagsworkshop, der tager udgangspunkt i de overordnede elementer af din virksomheds nuværende set-up. Her bliver der foretaget en overordnet gennemgang – både af jeres backend og frontend. Desuden indeholder workshoppen en hands-on sparring og dialog om dine ønsker, behov og fremtidige muligheder.

Der er også mulighed for at deltage i en komplet Data Warehouse Assessment. Her vil din virksomheds set-up blive gennemgået med henblik på datakilder, dataintegration og data storage til rapportering og visualisering.