Hvad er et arkitekttegnet typehus?

Indretning

Sponsoreret

Går du og familien og skal finde et nyt hjem? Men er lidt i tvivl om, hvilket slags hus i skal vælge? I denne artikel vil vi forklare hvad et arkitekttegnet typehus er, og hvad forskellen er på typehuse og arkitekttegnede typehuse.

At købe nyt hus er en stor beslutning. Det er stedet, hvor din familie skal bo I lang tid fremover. Derfor er det vigtigt, at I får et hus præcis som i vil have det. Hvis I tænker på at købe et arkitekttegnet typehus er det en rigtig god ide. Så får i et hus, der ikke er for dyrt, men samtidigt har jeres helt eget personlige præg og passer præcis til jeres familie.

Forskellen mellem et arkitekttegnet typehus og et almindeligt typehus er, at I har meget mere indflydelse, hvis I vælger et arkitekttegnet typehus. De kommer typisk også med bedre materialer, som arkitekten selv har nøje udvalgt. I forhold til et arkitekttegnet hus, ligger det arkitekttegnede typehus stadig på en typehus-grund. Dette gør, at det udover at være personligt, også er langt billigere end et fuldt arkitekttegnet hus.

Man kan sige, at der er sat nogle rammer, og så er der ellers kreativ frihed indenfor dem.