Hvor skal du holde dit næste firmaarrangement?

Sport

Sponsoreret

Måske i Havreholm Klatrepark? I Havreholm Klatrepark har du rig mulighed for både at blive personligt udfordret samtidig med, at du garanteret får nogle sjove oplevelser sammen med dine kollegaer.

Havreholm Klatrepark er det helt oplagte sted, hvis man skal have afholdt et firmaarrangement. Det er vigtigt at styrke fællesskabet på arbejdspladsen. Når man har oplevelser sammen uden for jobbets fire vægge, så kender man hinanden på nogle andre måder, der sikkert vil styrke det kollegiale fællesskab på selve arbejdspladsen. Det er vigtigt at kende hinandens styrker og svagheder. Gennem konkurrence, udfordring og samarbejde kan man komme langt.

I Havreholm Klatrepark kan du både få konkurrence og udfordring samtidig med, at du kan samarbejde på en ny og mere fysisk måde. Her handler det om at komme i mål med sine personlige mål. Det skal man hjælpe hinanden til at gøre.

Fuld af udfordring

Stedet er fyldt med vilde, sjove og udfordrende klatrebaner, der helt sikkert kan få pulsen op hos selv den modigste og mindst højdeforskrækkede af jer alle i flokken. Klatrebanerne er inddelt i niveauerne Rød, gul, grøn og blå. Farverne markerer hvert et niveau. Dermed kan i sagtens navigere rundt i klatreparken i forhold til, hvilken klatrebane, I mener, passer bedst til jeres mod. Den grønne bane er til dig, der ikke er til højder og vildskab. Den grønne er den lette bane, hvorimod den blå er den lidt mere udfordrende klatrebane. Den røde er til dig, der har brug for at få overskredet dine grænser og få helt maksimal udfordring. På den røde bane kommer du helt op i 15 meters højde. En højde, der helt sikkert vil få dine ben til at ryste og give dig den udfordring, du drømmer om.

Vigtigst af alt er, at I hjælper hinanden til at gennemføre jeres personlige mål. Det gør I ved hjælp af opbakning, high-fives og opmuntrende ord.

Havreholm Klatrepark er det perfekte sted for jeres næste firmaarrangement.