Indret spisestuen med et plankebord

Indretning

Sponsoreret

Plankebordet har gennem de seneste år fået stor opmærksomhed i den danske indretning. Plankebordet er med til at give hjemmet et rustikt udtryk, hvilket er en populær tendens i de danske boliger. Designer plankeborde er med til at skabe et eksklusivt udtryk i spisestuen. 

Designer plankeborde er en populær investering, som man ser i mange danske hjem. Plankeborde passer til de fleste hjem, da bordene kan give forskellige udtryk. De kan oftest købes i forskellige træsorter, størrelser og kvalitet. Det betyder, at de fleste kan finde netop det plankebord de søger. Mann Design arbejder med unikke træmøbler og de fremstiller de flotteste designer plankeborde. Mann Design har fokus på kvaliteten og sørger for at lytte til de enkelte kunders behov og ønsker. Her kan du finde forskellige typer af plankeborde, der alle er special designet.

Et plankebord er ofte kendetegnet ved flere stykker af træ, der er sammensæt på elegant vis. Det giver et flot bord, der har et eksklusivt og råd udseende. Det er vigtigt, at et plankebord er fremstillet af godt træ, der er blevet behandlet ordentligt. Hvis dette ikke er tilfældet kan man risikere at få et bord, der med tiden ‘slår sig’, når det står i hjemmet.