Kender du til Djeco legemad?

livstil

Sponsoreret

Lad børnene stå for madlavningen med Djeco legemad, der er masser af sjov, der giver børn frihed til at lave lige nøjagtig den mad i køkkent, som de allerhest vil have.

Med Djeco legemad får børnene mulighed for at efterligne de voksnes univers ved at købe ind og dække op til deres venner.
Når børn leger med legemad skærpes deres nysgerrighed overfor mad og ikke mindst bliver de gode til at lege rollelege. Lige netop det med rollelege er med til at udvikle dit barns sociale evner og relationer. Hvad med at få din egen isbod, hvor du sælge masser af isvafler igen og igen. Eller måske en burgerbar, hvor kan du lange lækre burgers over disken og spørge ”Skal du til have en milkshake med?”

Der er meget lækkert legetøjsmad at vælge imellem fra Djeco.  Alt sammen i højeste kvalitet og i et gennemført design. Djeco legemad er ikke kun træmad, der er også elementer af blandt andet plast og filt. Legetøjsmad fra Djeco kommer i smukke æsker, som let kan indgå i legen. Djeco legemad i træ er nemt at pakke det væk igen, for de kommer alle i flotte praktiske æsker, som kan udstilles på børneværelsets hylder.

Leg og læring går hånd i hånd

Med legemad kan du nemt opsætte en købmandsbutik til dit barn. Børn elsker at lege købmand. Hvis du tilføjer et kasseapparat fra Djeco snuser barnet til matematikkens verden. Jo tidligere vi kan lege læring ind i vores børn, jo nemmere bliver det for dem senere hen i livet og i skoletiden.

Djeco legemad er naturligvis helt fri for skadelige stoffer og ganske ufarligt for dit barn at lege med. Legemad hører til en af de legetøjsgrupper, som uundgåeligt vil komme i berøring med barnets mund – og derfor er det selvfølgelig enormt vigtigt, at vi kan stole på, at trælegemaden er uskadeligt for vores børn.