Kom med på bølgen: Få den populære ternede jakke hos Butik Nille

Mode

Sponsoreret

Det er efterhånden et musthave i garderoben. En frakke, som enhver kvinde bør eje. Den ternede jakke kan blandt andet fås hos Butik Nille i en smuk og eksklusiv udgave.

De har ikke været til at komme udenom i bybilledet. De ternede frakker, som har været et af de meste brugte items hen over efteråret. Og de er bestemt ikke gået af mode endnu. De passer perfekt til en rullekrave og et par jeans. Og der er utrolig mange udgave af den populære frakke. Men skal man have en af de udgaver, der ikke ligner en billig efterligning, så er Anette Görtzs udgave oplagt.

Hos Butik Nille kan du købe Annette Görtz tøj online. Den tyske designer, der har et øje for lækre materialekombinationer. Og netop den populære frakke har hos Anette Görtz fået et mindre tvist i form af et bælte midt på og en lidt anderledes pasform end nogle af de andre. Derfor kan du med denne få lov til at skille dig lidt ud.

Annette Görtz har særlige fornemmelser for materialer og kombinationerne, og det har skabt hende et godt navn i den internationale modeverden. Hendes unikke måde at bruge materialer på har vakt både stor interesse og respekt. Derudover er der altid rene linjer og diskrete farver. Hun mikser komfortabel skødesløshed med sensuel elegance.

Find din nye Annette Görtz strik, kjole, jakke eller accessorie online hos Butik Nille. Denne sæson beskæftiger hun sig med overførsel af fænomener fra dyrenes verden til teknologi.