Måske Danmarks bedste teaterskole i Jylland

livstil

Sponsoreret

Skuespiller i maven? Vi har rammerne på Øse Teater Efterskole

Har du en skuespiller i maven, og en drøm om at lave teater? Så har vi scenetæppet og rammerne på Øse Efterskole i Varde. Vi er beliggende en smule udenfor Varde i den Vestjyske natur med plads til 92 kreative elever.

Nyder du at stå på scenen og udfolde dig kreativt, måske er du vild med at skrive manuskripter eller udvikle rekvisitter til næste forestilling. Vi har eget teaterhus med alt man som skuespiller kan drømme om. Scene, lys, lyd, sminkerum og et stort og eventyrligt kostume rum.

Vi er målrettet og seriøse

Øse Efterskole er stedet hvor du får mulighed for at arbejde målrettet og seriøst med din indre skuespiller. Gennem hele året arbejder vi løbende med, retorik, sminke, dans, tekstskrivning, lys, lyd og teaterproduktion. Vi er det hele igennem, og garanterer dig mulighed for at udvikle dit talent og blive klogere på teatrets virkemidler.

Det hele skal ikke bare handle om rekvisitter og sminkerummet, så i løbet af året arbejder vi målrettet mod at sætte flere stykker op. Arbejdet på linjen kan i perioder være intenst og udfordrende. Vi kommer til at arbejde os tæt ind på hinanden, og blive klogere på hvad det kræver at overholde en deadline.