Mangler du en festsko uden for meget hæl?

Mode

Sponsoreret

Uanset om det er sommer, efterår, vinter eller forår, så er der altid en anledning til at tage pænt tøj og sko på. Hvad enten det er fødselsdage, bryllupper, julefrokoster eller konfirmationer, så er det sikkert mange gange om året, du står i den situation, hvor du bør gør lidt mere ud af sig selv. Men det er ikke alle, der er lige glad for høje hæle. Hvad enten det er fordi, du kommer til at føle sig for høj, eller om du blot ikke bryder dig om at gå i høje hæle, så findes der en udvej for dig.

Pæne laksko kan nemlig fås med en lille, solid hæl, og så er lakken med til at gøre, at skoen ser meget fin ud, selvom det er ikke er høje hæle. På billedet ses eksempelvis en sort laksko fra Wonders med hæl, som måler 2,5 cm. Indvendig er den foret med skind, og på forbladet er der små nitter, og der er små sten langs sålen omkring hælen. Sålen er en blød gummisål, og over vristen er der elastikker på hver side af skoen, der gør den nem at komme i og af. Pasformen er skøn og en super fin sko, som har nogle rigtig fine detaljer.

Du kan købe mange forskellige sko fra Wonders på webshoppen juul-sko.dk. Wonders er et spansk mærke, og deres slogan er “made with love”. Og det er især også noget af det, du kan mærke, når du står med produktet i hånden og selvfølgelig ikke mindst, når du får skoen på foden. De er meget unikke både kvalitetsmæssigt og pasformsmæssigt.