Mangler du en håndvask til det lille badeværelse?

Indretning, livstil

Sponsoreret

Hvis du har et lille badeværelset, du mangler en håndvask til, så findes der mange muligheder for pæne, små håndvaske, som kan passe præcis til dit rum.

Det kan være svært at finde lige præcis den håndvask, der passer til dit badeværelse, hvis det er meget småt. Der findes mange små og smalle badeværelser, hvor en håndvask hurtigt kan komme til at fylde meget. Men på et badeværelse behøver netop håndvasken ikke være stor, fordi man primært bruger den til at vaske hænder i. Så kan man hellere spare pladsen til skabe og hylder til opbevaring.

Design4home er en virksomhed, der blandt andet forhandler håndvaske af alle mulige slags, og de har en hel kategori på deres hjemmeside, der udelukkende består af små håndvaske, der passer specielt godt til de små og smalle badeværelser. Her finder du mange forskellige versioner i mange former, materialer og farver. De er alle i håndlavet, italiensk design, hvor der er kælet for detaljen, sådan at du ikke skal nøjes med en grim og praktisk håndvask, bare fordi den skal være lille. Hvad enten du har brug for en meget smal håndvask, en lille håndvask til et hjørne eller en minihåndvask til placering på en bordplade, så kan du finde den håndvask, der netop dækker dit behov.

Find blandt andet den smalle, charmerende, blå håndvask, der er perfekt til det smalle gæstebadeværelse eller badeværelset i en lille lejlighed. Den har en dybde på 18 cm, og så er de grimme rør gemt væk i den blå kasse under selve vasken. Se det store udvalg hos Design4home i kategorien små håndvaske.