Mundbind til børn og voksne

livstil

Sponsoreret

Hos Lomax.dk finder du et bredt udvalg af godkendte værnemidler heriblandt mundbind, håndsprit, engangshandsker og rengøringsmidler.

Vi kommer nemlig ikke uden om værnemidler i disse tider, og siden det forholder sig sådan, så gælder det om at bruge de værnemidler, der virker. For det første handler det om, at vi alle har en god og sund håndhygiejne. Det betyder, at vi hyppigt skal vaske hænderne i vand og sæbe og i de tilfælde, hvor man ikke kan komme i nærheden af hverken vand eller sæbe, er håndsprit et fantastisk alternativ.

Vi skal også alle sammen bære mundbind, det gælder lige så snart, at vi træder ud ad døren. Hos Lomax.dk finder en lang række af CE godkendte mundbind, som hjælper til med at holde bakterier og virus på afstand.

Den danske virksomhed Lomax, der siden 1962 har leveret alt til virksomheder, lige fra elektronik til kontormøbler, kan du nu også finde et stort udvalg af forskellige værnemidler.

Værnemidlerne består blandt andet af engangshandsker i både nitril, latex og vinyl. Men de består også af forskellige engangsmundbind og mundbind i stof. Mundbindene er i god kvalitet og fås blandt andet i forskellige pakkestørrelser. På den måde er det nemt at have et mundbind lige ved hånden.

Du kan frit vælge mellem flere forskellige mundbind, For eksempel et mundbind i sort stof der består af 3 lag. Mundbindet kan du vælge som et enkelt mundbind, eller du kan vælge en pakke, hvor der er 3 i. Har du børn, er der også mundbind, som passer dem. Ikke alene på grund af størrelsen, men fordi de er lavet i forskellige mønstre og farver, som børnene synes er sjove at se på. Klik her og de det store udvalg af værnemidler hos Lomax.dk.