Nu er de populære segboards blevet lovlige

Teknologi

Sponsoreret

Segboards er blevet en kæmpe succes, men indtil for nylig har det ikke være lovligt at køre på segboards i trafikken. Nu har en lov dog vedtaget, at de må bruges i gadebilledet.

Har du også set de tohjulede køretøjer fise rundt i gadebilledet? Tidligere har det kun være YouTubere, der har kunnet blære sig med de seje segboards, men i januar 2018 er det for alvor også blevet vedtaget, at det er lovligt for alle at køre på segboards på cykelstierne. Det er blevet klart, efter at TV2 i december 2017 skrev, at det nu ville blive lovligt at bruge de populære segboards på offentlige veje.

Derfor behøver du nu ikke længere tøve for at anskaffe dig et segboard, for ikke blot er det lovligt at bruge som transportmiddel i trafikken, så er det også en sjov og let måde at transportere dig på. Alle andre vil også uden tvivl se misundeligt til, når du drøner henover cykelstierne med dit nye, seje transportmiddel. Derudover er de nye segboards også udstyret med seje funktioner som blandt andet bluetooth-højtalere, så du nemt kan koble din telefon til og høre musik, mens du kører på dit segboard.

Funboard.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så får du 90 dages fuld returret med i købet. Der er gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner. Find hos Funboards nu.