Nyd sommerdagene i en luksusgummibåd

livstil, Sport

Sponsoreret

Har du også altid haft noget specielt for kombination af sol, sommer og vand? Det er som om, de tre ting går rigtig godt i spænd. Og hvis man ikke kan nøjes med blot at bade i vandet men har lyst til at bruge en hel dag på vandet, så kan du overveje at købe en gummibåd hos netbaad.com.

Der er meget forskel på gummibåde. Der er dem, som lige kan holde til at ligge i vandkanten med et barn i sig, og så er der gummibåde af høj kvalitet, som man rent faktisk kan sejle i. Sådan en båd er denne fra Aquaquick, som du finder på netbaad.com. Gummibåden har rigtig gode sejl-egenskaber, den har en trædørk, og så har den en oppustelig bund.

Modellen er den gode gamle standardmodel, forstået på den måde, at den er klassisk og original i både et design og en kvalitet, som har holdt mange år. Den er lysegrå med blå stævn, og så leveres den med en bæretaske, et reparationssæt, en fodpumpe og en åre. Denne model leveres med en Mariner 2,5 HK motor.

Har du spørgsmål til båden, eller kunne du tænke dig at få endnu mere at vide om den, så kontakt endelig netbaad.com, der gerne hjælper dig på vej.