På vej til polterabend? – Her er kostumerne alle vil elske dig for at tage med

livstil

Sponsoreret

Der findes mange festlige anledninger, hvor en ikonisk nøgendragt, der næsten altid er garant for et smil, kan bruges. Blandt andet til polterabends, hvor ”den udsatte” med fordel kan tvinges til at iklæde sig en nøgendragt – måske som det modsatte køn – hele dagen. 

Måske husker du det efterhånden legendariske indslag i Live fa Bremen, der hed Swingerklubben. For små 10 år siden rullede det morsomme indslag over de danske TV-skærme, men de iøjnefaldende nøgendragter er stadig et sjovt og underholdende input til festen. 

Så hvorfor ikke iklæde festens midtpunkt en nøgendragt, næste gang du skal til en festlig komsammen? Det kan eksempelvis være en polterabend, end fødselsdag, studenterkørsel eller noget helt fjerde. 

Nøgendragterne fås både som mande- og kvindeudgaver, hvor de kønslige karaktertræk er fremhævet på en sjov og sjofel måde, så selv din gamle bedstemor vil grine, når hun ser onkel Jørgen iført en nøgendragt med struttende kvindebryster og en god dusk forneden. 

Du kan også peppe festen med nøgendragter endnu mere op med andre gadgets i samme stil – så bliver festen med garanti et hit, de færreste vil glemme. 

Find din næste nøgendragt hos Giggles.