Pas på kroppen med arbejdsmåtter

Teknologi

Sponsoreret

Arbejder du i industrien, kender du højst sandsynligt til det at være øm i fødder og lænd, når arbejdsdagen er omme. Det findes der heldigvis en løsning på, nemlig arbejdsmåtter. Se de forskellige måtter hos KS Gruppen.

Klarer industriens hårde kår

I mange industrijobs kræver det, at man står op i mange timer, hvis ikke det er stort set hele dagen. Vores kroppe trænger ind i mellem til pauser og at sidde ned, fordi de nemt kan blive overbelastet. I nogle jobs er det nødvendigt at stå op for at udføre jobbet, og derfor er der nødt til at være de bedste forudsætninger for at udføre jobbet og for at passe bedst muligt på kroppen. Det kan være i jobs, hvor kemikalier, skarpe og glødende metalstumper eller skærevæsker er en fast del af arbejdet, og selvom det ofte kan ses på gulvet, gøre tingene omkring beskidte og hvad der ellers er, så kan du hos KS Gruppen få arbejdsmåtter, der kan klare de lidt hårdere vilkår. 

God ståkomfort

Når du besøger KS Gruppens webshop, vil du hurtigt opdage, at de nærmest har et helt univers af arbejdsmåtter. Det gælder både til lager, butik, kontor og ikke mindst til industri. Det handler nemlig om ergonomi, for når man har et arbejde, hvor man skal stå op i mange timer, er det med at passe på kroppen. Udvalget af arbejdsmåtter er bredt, og de har alle forskellige egenskaber. Fælles for dem alle er, at de giver en god ståkomfort, og hvem vil ikke gerne have det? Klik ind og se udvalget af arbejdsmåtter hos KS Gruppen, så du og dine kolleger kan få de bedst mulige arbejdsvilkår.