Rehabiliterings muligheder i Danmark

livstil

Sponsoreret

Hos Vejlefjord Rehabilitering i Østjylland er der mange muligheder, hvis man ønsker at komme i rehabilitering i forbindelse med sygdom eller en ulykke. Vejlefjord Rehabilitering hjælper voksne, unge og børn der oplever funktions nedsættelse i forbindelse med hjerneskade, langtidssygdom eller operation.

Hvis man ønsker at komme i rehabilitering i forbindelse med en funktions nedsættelse i forbindelse med hjerneskade, langtidssygdom eller en operation, så kan du få hjælp hos Vejlefjord Rehabilitering. Rehabiliteringscentret arbejder på tværs af faggrupper og sørger for at patienterne får den bedste behandling, der kan hjælpe dem videre og øge livskvaliteten.

Som et af de eneste steder i Danmark har Vejlefjord Rehabilitering mulighed for at tage imod personer, der lider af komplekse problematikker efter enten en ulykke eller et sygdoms forløb. Det har centret mulighed for, da de har en kompetent faggruppe, der kan samarbejde med patienterne.

Hos Vejlefjord tilbyder de mange forskellige behandlingsformer. Det dækker over Kognitiv adfærds terapi,  rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, VISO, Neuropsykologiske undersøgelser og fysisk genoptræning. Centret tilbyder altid skræddersyede behandlingsforløb, hvor der er fokus på det enkelte individ. Vejlefjord hjælper og støtter patienter til at komme videre i deres forløb ved at bruge forskellige behandlingsmetoder.

Se hos Vejlefjord Rehabilitering, hvis du ønsker at se mere om, hvilke rehabiliterings muligheder centret tilbyder.