Ringbind giver dig mere orden i dokumenterne

livstil

Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig at få lidt mere orden på tingene, så er ringbind vejen frem. Hos HJ Kontorcenter kan du finde et stort udvalg af ringbind i forskellige farver.

Mangler du nogle gange at få lidt mere styr på tingene, når det gælder vigtige papirer og dokumenter? Enten i forbindelse med arbejde, studie, hjemmet eller noget helt fjerde. Ringbind gør lige præcis det muligt for dig. Her kan du ordne dine papirer i forskellige mapper og kategorier, sådan at der både bliver passet på dem, og du ved, hvor de er.

HJ Kontorcenter har et stort sortiment inden for ringbind og brevordnere, der dækker dit behov for sortering og opbevaring af papirer. Med et bredt udvalg af modeller og farver kan du finde den løsning, der passer bedst til dig og dit behov. Du kan blandt andet få et ringbind med lomme på forsiden, der også kan bruges til præsentationer, da du på den måde kan lave en forside. Du kan også få de slidstærke brevordnere med metalskinne i bunden.

Du kan også få brevordnere, der er perfekte til opbevaring af A5 dokumenter. De har en ryg-bredde på 7 cm og er derfor også rummelige. Der er af mærkerne Esselte og Elba og kan fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til indretningen på dit kontor. Du kan også finde ringbind til A4-dokumenter i forskellige tykkelser, alt efter hvor mange dokumenter, der skal være i.

Hvis du også gerne vil organisere indholdet yderligere i din mappe, så har HJ Kontorcenter også et stort udvalg af
plastiklommer, registre og faneblade.