Sæt leg og læring i fokus, med den rette garderobeløsning

Indretning

Sponsoreret

Børn bruger en stor del af deres tid i institutioner, hvor indlæring og leg er i fokus. Overtøj og tasker kan hurtigt indtage en dominerende plads i alle børnefamiliers bevidsthed. Der kan hurtigt opstå frustrerende situationer, som heldigvis nemt kan undgås, når der vælges den rette garderobeløsning.

Børnegarderoben: inspirationens holdeplads
Overtøj og tasker er nødvendige elementer, som alle institutionsbørn og forældre kender til. For den voksne er det ikke altid nemt at overskue, hvem der ejer hvilke tasker og jakker. Derfor er det vigtigt, at garderoben tilbyder løsninger, som gør det nemt at finde børnenes sager og få dem hurtigt i tøjet. Tiden er ofte presset, når det bliver eftermiddag, og børnenes skal hentes, og netop derfor ønsker man ikke at brugere længere tid end højest nødvendigt.

Den rette garderobeløsning giver dig mulighed for hurtigt og nemt at overskue barnets garderobeplads. Det behøver ikke være svært at finde en løsning, som passer til jeres institution. Den moderne udvikling tilbyder mange forskellige løsninger, som passer til de ønsker, som I har til børnenes lockers.

Brug tid på det, der er sjovt

Børn bruger meget tid på leg, og dette er med god grund. Leg hjælper barnet med at udvikle både fysiske og mentale færdigheder. Derfor er det vigtigt, at børnene befinder sig i omgivelser, som understøtter og opfordre til at udforske legen og dens muligheder. Jo mere ro, der er i de praktiske tidspunkter på dagen, jo mere overskud er der til at fordybe sig i det, der er sjovt.