Skal du have en e-smøg til kaffen?

Uncategorized

Sponsoreret

For rigtig mange mennesker går kaffe og cigaretter hånd i hånd. Men du ikke ryger cigaretter eller gerne vil stoppe, så er en e-smøg også et hit til kaffen. Find det store udvalg af elektriske cigaretter hos elekcig.dk.

Der er noget med kaffe og cigaretter. De passer sammen som fod i hose, hånd i handske, og de har en lang historie sammen. To nydelsesmidler, der er forbundet med kaffepause, afstressning, ro og nydelse. Men det er ikke alle, der har lyst til at ryge, og der er mange, der gerne vil stoppe af helbredsmæssige årsager. Heldigvis findes der rigtig mange gode alternativer. En e cigaret er nemlig en rigtig god substitution for almindelige smøger.

Til dig, der er ryger, så kan du også få tobakssmag til din e-cigaret. Og til dig, der ikke er, så kan du finde mange forskellige lækre og eksotiske smage, som vil gå utrolig godt sammen med kaffen. Der findes også e-væsker med smag af menthol, og når du først har knækket koden til e-væske, er det tilmed muligt at blande dine egne smage, hvilket kaldes selvblander. På den måde kan du nyde både kaffe og røg på samme tid, uden at du behøver ryge almindelige cigaretter. Bon appetit!

Der gælder selvfølgelig visse regler, når det kommer til e-cigaretter. Du kan ikke tage den frem og begynde at ryge indendørs på caféer, restauranter og så videre. Gå efter de samme regler, som der gælder for almindelige cigaretter, så går du ikke helt gal i byen. Det er fuldt lovligt, og mange steder er der ikke officielle forbud, men det klogeste er at gå efter, at reglerne er de samme.