Tag på golfferie til Dubai

Sport

Sponsoreret

Du kan ikke sige golf i Dubai uden at sige luksus og ekstravagance. ClassicGolf arrangerer golfrejser til Dubai, og nu kan du komme med!

Dubai rimer på sol, lækre strande, storslåede skyskrabere, luksushoteller og store shoppingcentre. Men nu kan du kombinere alt dette med at spille golf i Dubai.

Det dedikerede rejsebueray ClassicGolf arrangerer golfferier rundt til hele verden, og de fokuserer på at imødekomme deres gæsters behov på bedste måde. De sørger for at levere rejsebranchens bedste service til de bedste priser på markedet.

Dubai er den næststørste af de syv emirater og er en fascinerende golfdestination, som er fuld af kontraster. Nu kan du komme på golfferie til dette eksklusive sted, når ClassicGolf arrangerer golfrejser dertil. Her får man mulighed for at bo på store, flotte luksushoteller, spise på skønne restauranter, får shoppet løs i de moderne stormagasiner og selvfølgelig vigtigst at spille golf på nogle af verdens bedste golfbaner.

Udover en masse forskellige, storslåede aktiviteter som jeepsafari, ballonflyvning i ørkenen og hestevæddeløb, så er det også noget af en oplevelse af spille golf i Dubai. Banerne er i særklasse og ligger spredt ud over ørkenstaten som små oaser.

På classicgolf.dk kan du læse mere om rejsebureauets udvalgte hoteller og golfbaner i Dubai. Når du har fundet dit foretrukne hotel, så kontakt ClassicGolf, og de hjælper dig med at skræddersy den perfekte golfrejse til dig.