Tekstil-tryk trykker det du vil ha’

Mode

Sponsoreret

Skal din virksomhed have nye firmatrøjer, dit fodboldhold ny spilletrøjer, eller skal der laves merchandise til dit band, så kan tekstil-tryk.dk trykke lige det du har brug for.

Storformat print, løbetøj med tryk, t-shirt med tryk og klistermærker. Næsten alle slags tekstiltryk er muligt at få trykt på hos tekstil-tryk.dk. Der findes mange forskellige trykstile, alt efter hvilket materiale, der skal trykkes på.

Ved direkte tryk trykkes der direkte på tekstilet igennem et finmasket net, hvor der kun anvendes vandbaseret trykfarver. Denne trykteknik gør det muligt at fremstille tryk med mange effekter, samtidig med at en blød og rar overflade beholdes. Direkte tryk anvendes især på lyse og lette tekstiler og særligt ved store oplag.

Solventtryk er en af de mest populære måder at trykke på, når det skal på polyesterblandinger som løbetøj og fodboldtøj, hvor hotmelt er den mest anvendte transfertype, der kan anvendes på næsten alle tekstiler. Det er meget slidstærkt og tåler 60 grader i vask. Som en af de eneste trykkerier i Danmark, har tekstil-tryk.dk DTG-tryk, som er velegnet til mørke tekstiler, da alle farver kan ses på stoffet. Trykket ender her ud med at føles blødt og er meget slidstærkt.