Tidløse Georg Jensen smykker kan blive din ven for livet

livstil, Mode

Sponsoreret

Med et smykke fra Georg Jensen køber du ikke blot et smykke, men et stykke dansk historie.

Georg Jensen er grundlagt i 1904 og er hele vejen igennem sin lange historie blevet kendt som en af skandinaviens førende smykke designer huse. Med sin unikke håndværksmæssige kvalitet og fokus på det tidsløse og æstetiske design har Georg Jensen fremstillet smykker som aldrig går af mode. Filosofien bag smykker fra Georg Jensen er et design som forener funktionalitet og skønhed. Samtidigt har Georg Jensen igennem al sin tid haft en evne til at spotte og engagere nye designtalenter, som har været med til at udbygge og understøtte hans vision om flot, smukt dansk design.

Køb Georg Jensen smykker nu med stor rabat

I de seneste mange årtier har Georg Jensen-brandet yderligerer markeret sig som leverandør af tidløse stil- og luksusikoner, som er kendt, anerkendt og beundret over hele verden. Du kan lige nu få 15% på Georg Jensen smykker hos Brodersen + Kobborg, som er officielle forhandlere af smykker fra Georg Jensen. Ved at handle med en officiel forhandler har du sikkerhed for at modtage fyldestgørende rådgivning, da personalet løbende uddannes og modtager det seneste nye viden om Georg Jensens produkter.

Georg Jensen er blandt andet verdenskendt for hans kollektion inspireret af DAISY og marguerit. Andre kollektioner tæller Aurora, Aria, Alliance, Archive, Heritage, Sphere. Moonlight Grapes, Savannah, Torun, Fusion o.m.a. og du finder selvfølgelig både ringe, brocher, armringe og armbånd, halskæder, manchetknapper og Georg Jensen tilbyder også årssmykker.

Georg Jensen går aldrig af mode

Georg Jensen smykker forener det bedste design med den aller ypperste materiale-kvalitet. Med et smykke fra Georg Jensen får du med andre ord et smykke som vil være din tro og faste følgesvend gennem hele dit liv.

Besøger du Brodersen + Kobborg på nettet, for at se deres store udvalg af Georg Jensen smykker vil du også bemærke en fast kategori som hedder Georg Jensen Tilbud.

Her kan du opnå store rabatter, typisk op til 40% på et udvalg af de eksklusive smykker med elegante, tidløse og klassiske design.