Trænger din vægt til at blive kalibreret?

Teknologi

Sponsoreret

Du kan få re-kalibreret dine lodder i vægten hos Multicheckshop.dk, og du kan også købe nye lodder. For hvad en vægt, hvis den ikke er præcis?

Der er ikke meget ved en vægt, hvis den ikke er præcis. Derfor er det vigtigt at få den re-kalibreret nogle gange, sådan at du kan være sikker på, at lodderne vejer, som de skal. Hos Multicheck kan du blandt andet finde et udvalg af de mest almindelige lodder, og hvis du ikke finder det, du leder efter, så kontakt endelig multicheck.

Når vægte skal kalibreres, så er det vigtigste sporbarhed og dokumentation. Derfor er det hos Multicheckshop.dk naturligvis standard, at lodder sælges med individuelt DKD certifikat, som er udstedt til dig som kunde.

Rigtig mange virksomheder har i dag selv lodder, der bliver anvendt til at lave kontrol internt. Det er dog forskelligt hvorfor ofte disse lodder tages i brug, fordi der ikke er nogle lovmæssige krav om hyppigheden. Det er altså op til virksomheden selv at vurdere, hvor tit man ønsker at få lodderne tjekket. Multicheckshop.dk anbefaler, at det bliver gjort fra 1 til 2 års interval.

Multichecks produkter er udvalgt fra førende producenter og de har fundet dem rigtig gode til prisen. Vægtene har også en så god kvalitet, at der kan skaffes reservedele til dem, og erfaringen siger også, at de kan re-kalibreres år efter år.