Udlev din passion for ridning

Sport

Sponsoreret

Et efterskoleophold gør det muligt at følge sine interesser – både faglige og i fritiden. Der findes mange efterskoler i Danmark og de fleste har et specielt fokus, som eleverne vælger efterskolen ud fra. Hvis du har en passion for ridning og ønsker at følge denne passion, så skal du vælge et efterskoleophold hos BGE. 

Ridning er en interesse, der tager rigtig mange timer af hverdagen. Ridning er derfor ikke blot en fritidsinteresse, det er en passion og en livsstil. Hvis man ønsker at blive endnu bedre til at ride og at finpudse sine teknikker, så kan man med fordel tage et efterskoleophold hos Bråskovgård Efterskole. Det er en efterskole med fokus på ridning, og det er med til at udfordre elever, der allerede er dygtige til at ride og er i god fysisk form.

En efterskole med ridning giver eleverne tid til at bruge tiden sammen med hestene. Det er godt for eleverne at kombinere den fysiske sport med en hverdag på skolebænken. Som elev på efterskolens hestelinje må man ikke medbringe sin egen hest, men skolen har 15 heste til rådighed, som er klar til at blive redet. Skolen har gode faciliteter til ridning med stor ride hal og flotte omgivelser omkring skolen.