Vi skal altid være konkurrencedygtige

Teknologi

Sponsoreret

Vi skal altid være konkurrencedygtige

Sigma er i dag placeret i trekantsområdet udenfor Kolding. Dette fordi vi gerne vil være tæt på pulsen og tæt på vores kunder.

I dag producerer vi teknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg med høj kompleksitet til virksomheder i både ind- og udland.

Siden 1970’erne har vi arbejdet med design og konstruktion, fremstilling og bearbejdelse i forskellige typer materialer samt levering og vedligeholdelse af maskinerne hos kunderne. Med tiden er projekterne blevet mere komplekse, og vi søger løbende nye kollegaer til at varetaget de mange opgaver.

Billigere og hurtigere leveringstid end konkurrenterne

Gennem en flad organisation, stram administrationskontrol samt effektive design og beregningsværktøjer sikrer vi, at kunden opnår en betydelig økonomisk besparelse, sammenlignet med de priser som konkurrenterne anfører på markedet. Dette er med til at sikre vækst og positiv udvikling hos Sigma og vores mange kunder.

Konkurrencedygtige og effektive

Hos Sigma bestræber vi os på at blive taget i betragtning som leverandør på alle niveauer. Vi skal være konkurrencedygtige på prisen, effektive i produktion og så skal vi være fleksible, dynamiske og samtidig kunne træde ind som sparringspartner, der kan redde kunden fra lange leveringstider.