Vin og viden kommer samlet hos VINMEDMERE.dk

livstil

Sponsoreret

Er du vinelsker, vinkender eller kunne du blot tænke dig lidt mere viden om de vine, du køber, end du får i en almindelig butik? VINMEDMERE.dk er din garant for masser af vine og viden om dem.

Hvis du elsker vin, så kan du finde et kæmpe online lager af vin på VINMEDMERE.dk. De har et udvalg, som en almindelig dagligvarebutik på ingen måde kan hamle op med. De har 4000 forskellige produkter af både vin og anden spiritus, og de har over 250.000 flasker stående på deres lag, så de er sikre på, at de ikke går tør for god vin og alkohol. De har al slags vin, både rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, portvin, dessertvin og selvfølgelig også champagne. Derudover forhandler de også gin, vodka, rom og whisky.

Du kan se forskellige videoer på VINMEDMERE.dk’s hjemmeside, hvor de har interviewet forskellige personer, der fortæller om deres forhold til VINMEDMERE.dk, og hvorfor de handler vin på siden. Blandt andet fortæller en af kunderne, hvordan han flere gange ugentligt modtager et nyhedsbrev med rigtig gode tilbud på vine. Han beretter også om, hvordan han inden et selskab, han skulle holde, ringede ind til VINMEDMERE.dk og fik anbefalet en vin til aftenen. Og i følge ham selv var det “den bedste vin, han nogensinde havde smagt”.

Det siger noget om virksomhedens kendskab til vin. Og de vil rigtig gerne vejlede dig, hvis du ringer og fortæller om en lejlighed, du skal bruge vin til. De vil gerne hjælpe dig med den viden, du oftest ikke får i en dagligevarebutik, fordi de ikke har tid og mulighed til at have vinkendere ansat til at hjælpe dig.