Kostumer til den store tyroler aften

Et tyroler kostume er ideelt, hvis du skal til oktoberfest eller tyroler fest.  En tyroler og oktober fest er en fest, der stammer fra Sydtyskland, hvor festen først blev afholdt i 1810 i München. Anledningen til fest var et bryllup mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese i oktober måned 1810. Der var hestevæddeløb ugen efter. Med tiden er denne årlige begivenhed blevet større og større og nu starter oktober fest i september og varer det mest af oktober med fest i byen. Hvis du vil være en rigtig tyroler, så kender du alt til tyroler festerne.

 

Det der kendetegner et tyroler kostume er for mænd først og fremmest lederhosen, som er bukser med seler. Mænd har desuden en skjorte på under selerne. Kvinderne har en kjole på, der får attributterne til at stå frem. Nogle tyroler kostumer til kvinder er sexede, hvis kjolen er kort, mens andre kjoler er længere og mere konservative. Tag udgangspunkt i hvilken slags tyroler fest du skal til og vælg dit tyroler kostume derefter. Der findes og tyroler kostumer til børn.

 

Du har muligvis venner elle bekendte, som holder en privatfest med tyroler tema. Det kan også være at du har lyst til at være tyroler til fastelavn. Eller muligvis er der oktober fest i din by og du synes det er festligt at møde op udklædt som tyroler. Det kræver mindre besvær end du tror at blive klar med et tyrolerkostume. Så hvis du gerne vil være tyroler for en dag, skal du finde et flot kostume på gag.dk.