Sådan får du et hjem der emmer af personlighed

Få et hjem der emmer af personlighed, ved at læse med her. Du får nemlig råd til, hvordan du kan skabe et lækkert hjem, hvori du kan se dig selv og hvor andre også kan se dig.

Definer eller kend din egen personlige stil

Hvad der er “lækkert” for dig, afhænger af dine individuelle præferencer og smag. Det er ikke altid let at finde ud af, hvad man egentlig selv er mest til. Det er en rigtig god idé at følge din egen mavefornemmelse og prøve at vurdere, hvorvidt et bestemt møbel eller tæppe, larmer eller skaber ro i dit indre. Det kan være alt fra møbler og belysning til tekstiler og dekorationer, der kan være svært at vælge imellem.

Vælg nogle farver du er særligt vild med

Når du har en bedre fornemmelse af, hvad din egen stil er, skal du vælge en farvepalet. Det er en god idé at bruge farver der matcher dine møbler og personlige elementer. Til sidst skal du tilføje detaljer som puder, gardiner og kunstværker. Det vil hjælpe til at afrunde dit hjem og lade det emme af personlighed. Et godt tip er at møbler, tæpper, puder og dekorationer, der har en særlig historie eller specielle detaljer, som betyder noget særligt for dig.

Kombiner forskellige materialer i dit hjem

Når du har defineret din stil og tilføjet personlige elementer, skal du sørge for, at du har en kombination af forskellige materialer. Bland glas, træ, stål, tekstiler og andre forskellige materialer for at skabe et interessant look. Brug forskellige former og teksturer for at gøre det mere levende. Vælg med omhu kopper og skåle fra tybo, der emmer af personlighed. Det giver et mere dynamisk look, der viser at du har et godt øje for design.